Winter Formal

 
Var en riktigt kul kväll! Haha ser ni seriöst klänningen jag har på mig? Vem trodde att jag skulle bära något sådant...
Var kul iaf, galet när de dansade men ett bra minne jag kan kolla tillbaka på! :D
 
Just nu kollar jag på The Carrie Diaries, en riktigt bra serie!
 
Paus nu ska göra lite läxor, pöss
 

Me speaking english for real

Jag bara pratar om dansen och vad vi gjorde, på engelska då då som någon önskat :)


Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

Fast nu är det ju så att vi ska ha klänning pch högklackat på oss så då är det dåligt väder!

Såklart har det vart fint hela veckan, 25 grader förra helgen. Och nu så regnar det..
Så vi ska till en killes hus (Ashik heter han) hans föräldrar är doktorer (doktor=rik) så han har ganska så nice hus så hoppas bilderna blir bra där !

Klockan sex ska jag vara hos Hannah, bestämde mig för att fixa mig hemma för Cindy ska göra mitt hår :)

Och fixade naglar tidigare idag, akryl! Så de är långa och fina :D

Pöss


Pep Assembly

haha. vet inte hur mycket bilden förvränger mig men ser horribel ut för jag har försökt sminka migsjälv på ett bra sätt tills imorgon. Men ni som känner mig vet att jag inte är bra på sådant..
 

Yaaaay. Vi hade pep asssembly idag inför Winter Formal som vi i StuCo samordnar. Det var ganska kul (det var en stor fail men vi som anordnade det behövde inte va på någon lektion fram tills 5th period), saker funkade inte och vissa nummer hoppade ut sista sekunden så det blev lite rörigt, men vi lärde oss rån våra misstag!
 
Imorgon är det som sagt Winter Formal då! London Underground är temat på själva dansen och det ska bli riktigt kul! Hittat en klänning, ett par sisådär skor för $5! Haha man får ta vad Havasu har att erbjuda.
 
Så vi är ett gäng som ska gå, några från StuCo och sen några som de känner men alla är jätteschyssta!
Så imorgon ska jag fixa mina naglar någonstans och senare ska jag åka hem till Hannah ska vi fixa oss där, sen ska vi åka och ta bilder nere vid rotary (där jag brukar vara ute och gå osv), sen middag med hela gruppen och seeeen är det dans. (får hoppas man inte misslyckas total och spiller ner hela klänningen eller något!)
 
Vad vi ska göra efter dansen, eller hur länge den håller på, har jag nada aning om..
 
Men ni får väll bilder senare, och jah lovar att ni som är vän med mig på FB kommer få se lite bilder. Cindy är galen på att lägga ut bilder!
 

Me speaking english


en ny semester

Andra skoldagen idag för detta år. 2013 nu, ganska grymt!
 
Men igår var awsome, även idag. Jag älskar mitt nya schema. Kommer bara ha läxor i en klass tror jag så det är skönt. Men mitt schema ser ut såhär nu:
 
Office TA - Vilket jag älskar, gillar att bara träffa alla människor och så.
JR English - Med samma lärare som förra terminen, gillar inte personerna i denna period lika mycket men det funkar.
Fundamentals of Webpage Design - Vi ahr itne kommit in så mycket på det än, men den klassen verkar awesome! Önskar jag kunde vart här förra terminen för då had ejag kunnat vara i advanced nu!
Audio and Visual - Helt okej. Jag gillar läraren och verkar kul, han får mig lite att vilja inse vad jag vill göra med mitt liv. Men han pratar sjukt mycket och upprepar saker som han sa dagen innan tex. Kanske jag och en till som lyssnar hela tiden.
LUNCH - sitter med en person från de jag satt med förut, hon är ganska tråkig.. haha. Men hon är snäll.
Student government - när jag känner flera personer här och känner mig säkrare i klassen kommer det definitvt vara en av de bästa klasserna!
 När jag kom in i klassrummet så sitter alla emd sina telefoner (vilket annars är strängt förbjudet på min skola) och pratar. Sen hade vi ett litet möte och gjorde vad som skulle bli gjort (de jobbar med att planera graduation just nu) den lektionen. Men många schyssta personer där, även de två andra utbytesstudenterna är i den klassen. (hihi fått en ny FB vän och två på ig från den klassen ;))
Drawing & Painting - Vi har fått bestämde platser vilket suger.. Men läraren är ganska schysst mot mig för jag försöker. Så så länge jag jobbar på så kommer det gå bra.
 
Måste lägga upp lite bilder från San Diego snart. Jag är för lat. Har aldrig datorn uppe!
 
Men fick en kommentar om jag kan lägga upp en video på när jag pratar engelska så kan jag väll göra, men blir nog frammåt helgen också.
puss
 

Heeeemma

Kom hem i förrgår! Gud så skönt att sova i sin egna säng och inte i segelbåten. Imorgon kommer jag nog skriva ett inlägg om vad vi gjort de tio dagarna i San Diego men tills dess tänkte jag bara säga GOTT NYTT ÅR! Till alla mina kära! Är underbart att få börja detta år i Amerika på detta viset !
Puss


RSS 2.0