EF Christmas Mail

Har fått ett ”Jul-Melj” av EF. De är så gulliga tycker jag! :D

Utbytesträffen

tråkigt nog tänkte inte jag på att ta med någon kamera :/

I lördags då så var det ju utbytesträff. Totalt var vi 14 stycken, 13 tjejer och en kille. 13 stockholmare och en skånare (kan man skriva så), har jag för mig iaf. Tror inte någon mer än killen, fredrik, var från skåne.

Men vi hade iaf jättetrevlig, vi pratade om allt som fanns! Så skönt att bara kunna prata om allt med en som är intresserad! Så jobbigt att prata med sina ”vanliga” kompisar när man vet att man tråkar ut dem :p

Vi skulle ses vid svampen och sedan äta på Vapiano men 14 pers som bara kom fick inte direkt plats, (en som heter Chama ringde innan för att försöka boka men de garanterade plats, de hon glömde säga var antalet vi var ^^ ). Så det blev att åka till Medborgarplatsen för pizzahut. Hade inte ätit pizza på evigheter så det var gott! :D

Vi fick alla plats vid ett tillgjort långbord och beställde av en sjukt trevlig servitör, pratade mest med de på ”min” sida av bordet, eftersom det inte kändes så trevligt att skrika över hela direkt… ;)

Men vi hade det så trevlig, behövde sedan gå för skulle möta upp Camilla och sedan sova hos henne. Men har läst på lite andra bloggar att de rörde sig mot ett cafe senare för lite mys.

Hoppas bara vi kan göra om det här i vår sen då så kanske man kan följa med på eftermys på cafe också ^^


RSS 2.0