Senior Video

 
 
En kille i USA som gick på samma High School som mig har gjort denna, gud man blir nästan tårögd..

missalex.blogg.se

För er som vill veta vad jag håller på med nu, eller ni amerikaner (jag evt att folk läser och översätter ;)) så kan ni även kolla min nya blogg som bara är lite mer allmän. http://missalex.blogg.se

Graduation

 
1.// Hur de radade upp alla stolar som vi Seniors skulle sitta i. De bildade "2013". 2.// När vi går in, 4 och 4.   3.// När vi närmar oss våra redan då bestämda platser ( vi tränade i två dagar innan graduation på allt detta också, riktiga pros var vi) 4.// När vi ska stå upp för The Pledge of Alliance 5.// Jag och Shelby. Hon var ju bara en Junior så hon tar ju graduation i år istället. 6.// Jag och Hannah, hon tar graduation om 2 år! Haha.            7.//  Jag Roberto och Shelby. Och Roberto är ju 21 år och han graduerade 2010. 8.// Thomas, Shelby, jag och Erika. 9.// Hela StuCo gänget ! 10.// Lite häftig bild vi fick till när vi skulle gå till bilen. Man ser ju inte för mycket av mig hela grejen med loggan, datumet och sådant. Mys.
 

Något av det häftigaste jag någonsin vart med om. I USA är detta en sådan stor grej! Det är ett sådant proud moment när man går där. Allas attention är på en. Helt underbart! Men ändå är allt en blurr för mig. Kommer knappt ihg det. Men nästan så som det ska vara. Det var så himla mycket intryck, så himla kul, så himla bra att jag tror bara det kommer tillbaka som lite "goodie-flashar" då och då.

Road Trip

 
1.// Jag hittar min första GeoCache med mammsen på en av San Fransiscos alla gator. 2.// Den självklara bilden på The Golden Gate Bridge. 3.// Några vilda elefantsälar man kunde lyckas komma riktigt nära!
4.// Späckhuggar showen på Sea World i San Diego, helt otroligt kan jag säga. (och jag måste självklart tillägga, som den lilla garderobsaktivist jag är, stackars stackars djur.) 5.// Otroligt fin utsikt någonstans längs USA:s västkust på Highway 1. 6.// Vi måste ju vara världens sötaste turister! Här påväg till Alcatraz.
7.// En manet som befann sig på Monterey Bay Aquarium. Det finaste akvariumet jag någonsin vart på. (Ja, jag har faktiskt vart på minst ett tiotal.) 8.// Ett akvarium på Monterey Bay akvariumet där de använde vatten från vattnet precis utifrån. De fick in planktonen och allt därifrån vilket gjorde att det levde på sig själv i princip.
 

På denna tripp var det alltså jag och min svenska mamma och pappa. De kom ner till Lake Havasu efter att ha vart i Vegas i några dagar. Där va de kanske i 4 dagar, över min graduation, sen begav vi oss!
Vi åkte först till San Diego, gick på Sea World, hyrde Beach Cruisers och mös. Tror jag njöt av det mer än mamma och pappa, haha. Vi var där över memorial weekend så var underbara fyverkerier då även.
Andra stoppet blev Santa Barbara, underbart där. Och man fick känna på riktig tropisk värme igen efter någorlunda "kalla" San Diego. Mamma och pappa trivdes galant där, jag blev lite uttråkad. Men underbart fint! Nästan lite Hawaii på det ;)
Sen tror jag vi stack direkt till Monterey Bay efter 4 dagar i Santa Barbara. Där var det kallt! Riktigt kyligt! Stannade där i två nätter och sen blev det SAN FRANSISCO!
Gud vad fint det var där! Så mysigt, rekomenderar det verkligen. Lite halvkyligt men bara man hittade sol så kunde det bli helt okej. Vi åkte cable cars, turistade runt på alcatraz, köpte matchande hoodies, åt på samma ställe lunch, middag, lunch bara för det var så underbart gott!
1 vecka blev det i San Fransisco. Sen skjutsade mina föräldrar mig till flygplatsen och jag åkte till Vegas för att bli upphämtad av Robertp och Wyatt för att spendera mina sista 20 dagar i Havasu.
Mamma och pappa åkte dagen efter de släppt av mig hem till Sverige.
 
En riktigt kul trip längs hela västkusten, super!

Förfrågan!

Posta lite bilder på dig, vänner, familj osv! :)
 
Svar:
Självklart!
Min plan är dock att sprida ut det lite. Ni fick frågor igår, Hawaii idag. Imorgon blir det lite bilder från min San Fransisco Road Trip med föräldrarna. Klicka in imorgon! :)

Hawaii Springbreak

Var ju som sagt till Hawaii över Spring Break, av olika anledningar så fick jag itne vara så öppen med det på sociala medier osv. Men tänkte att jag kan dela med mig av lite bilder därifrån nu.
 
 
1.// En beach. Site 14 tror jag till och med att det var. 2.// Jag precis på stranden nedanför där vi bodde.
 
3.// Cindy som (olagligt*) nuddar en sköldpadda. 4.// Två sköldpaddor som låg och vilade på stranden. Ca 1m. i diameter. 5.// En av alla de så gudomligt fina vattenfall som fanns på "Road to Hana". Otroligt fint.
 

Hawaii var nog något av det bästa jag upplevt. Vi var på Maui och bodde vid Kihei. Det var totalt underbart. Så glad att jag fick möjligheten att uppleva detta, och dessutom med min amerikanska familj!
Minnen för livet, definitivt, därifrån ;)
 
 
*Vi visste faktiskt inte om att man inte fick röra sköldpaddorna. Men senare fick vi reda på att man kunde få en böter på $10 000 ifall man ertappdes med det. Fint att vi fick den bilden innan då! Och ja.. Även jag lyckades klappa en sköldpadda innan det ;)
 

RSS 2.0