UTBYTESTRÄFF 3/12

TAGGA SÖNDER ASSÅ!

Alltså ni förstår inte hur skönt, roligt och underbart det kommer bli att träffa massa andra utbytesstudenter som går igenom (på ett bra sätt) det man själv går igenom. Väntan, längtan, upprymdheten och alla andra känslor när man ser bilder, läser bloggar och bara påminns om det stora landet USA.

Vi är 14 st tror jag som ska äta lunch och bara ha allmänt trevligt tillsammans. Tror till och med att typ  1/2 stycken åker nerifrån Malmö för att vara med på detta, helt fucking amazing.

Ja, behövde bara uttrycka mina känslor med lite ord, ha en bra kväll :)

kan inte alla som ska med på utbytesträffen lämna en söt liten kommentar så man kan checka in er lite innan? ;)

Happy Thanksgiving

Fick ett mejl av EF idag där de önskade Happy Thanksgiving. Tänk att få fira det nästa år, so excited!

De skickade också med recept på Pecan Pai, here it is!

Pecan pie

Pajskal
150g mjukt Smör
3 dl Vetemjöl
0,75 dl Strösocker
1 nypa Salt

Fyllning
2,5 dl Ljus Sirap
2,5 dl Farinsocker
2 tsk Vaniljsocker
1 nypa Salt
2 tsk smält Smör
3 Ägg
4 dl Pekannötter

Gör så här:

Pajskal: Nyp ihop alla ingredienser till en fin och jämn deg. Tryck ut degen i en pajform. Nagga pajskalet och blindbaka det genom att täcka det med aluminiumfolie och sedan fylla botten med torkade ärtor/bönor. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader, ca 10-15 min. Lyft bort aluminiumfoliet och låt pajskalet svalna.

Fyllning: Rör ihop sirap, socker, vaniljsocker och salt. Vispa i smör, ägg och pecannötter. Häll smeten i pajskalet och grädda i 175 grader, ca 50 minuter. Om pajen börjar bli lite väl färggrann, täck över den med aluminiumfolie. Låt pajen få sätta sig i kylskåpet över natten, då blir den extra seg och kladdig!

 

Ha en bra kväll, jag är förväntansfull inför gymnasiemässan imorgon och hoppas den är bra :D

High School News #2

Äntligen har andra nyhetsbrevet kommit! Väntat i evigheter på det typ :p

Lilla Elton har också kommit hem men jag har inte riktigt tid med honom just nu eftersom att jag alldeles nyss kom på att jag har en ganska så stor bildläxa tills imorgon, så pöss på er nu ska jag jobba på!


RSS 2.0