Älskar mitt liv

2013-02-27,04:35:07
Kategori: USA - Under -(0) Kommentarer
 
Jag vet att jag inte uppdaterar bra. Men ska ju försöka.
Måste bara säga att jag börjar, eller jag gör det, jag älskar mitt liv här så jävla mycket!
 
Men blir så ledsen ibland att jag bara har ca 4 månader kvar. Börjar äntligen få ett liv här så avbryts det snart, men jag ska verkligen försöka göra det bästa utav det!
 
Varje dag här är så skön. Jag älskar mitt schema då det ända svåra jag har är Engelska, så jag kanske har en enkel läxa varje dag. I de andra klasserna så kan jag för det mesta sitta och prata hela letkionerna men ändå lära mig saker som tex i min Web Design klass. Har träffat två kompisar där Kayleen och Shane, Kayleen är jättesnäll men det är Shane som är den roliga. Haha, han är så korkad, och jag tror itne han spelar det...
Gillar min art class, är nog faktiskt den ända jag kan 100% vara mig själv i. Och känner nog varande kotte i den klassen.
 
De andra är helt okej, genom StuCo så träffade jag min andra braiga kompis Hannah S och hon är så himla skön. Hon tar med mig på massvis med saker ochvi har så himla kul ihop!
 
Igår och idag var early release för alla sophomores har AIMS test så vi slutade 9.50 och ahde bara tre lektioner, udda på måndag och jämna idag. Imorgon är det vanlig dag sen har vi early release på torsdag igen så denna vecka är väll som mitt sportlov då!
 
Annat som ahr hänt..
Jag fick mitt flygdatum, det avr wave 2 eller 3 tro jag men bytte till w6 vilekt är slutet av juni. Men jag har även anmält mig som returnee till camp, och om jag blir antagen. vilekt jag bara håller tumamrna för hela hela tiden, skulle vara så super att få komma dit igen, så kommer jag kunna stanna i Havasu till slutet av juli och kommer hem till sverige 4/5 augisti!
 
Juste, gymnasieval också... Jag säger vad jag valde senare, vill itne bara slänga ut det där nu. Men om jag bli antagen så är jag riktigt nöjd med mitt val!
 
Nu ska jag sluta skriva. Det får ta och bli flera inlägg istälelt för såhär långa!
pöss

KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0