Q & A

Fråga: Jag fattar ingenting. Är du på campet eller på din skola eller va? Ni har ju classes och lärare och allt. Förstår ingeeeet :))))))
 

Svar: Jag är på campet. Men på campet så har man lektion från 10am-03.30pm och sedan åker man på aktiviteter osv. Vi är alla uppdelade i klasser beroende på vart vi ska. I min klass ska alla till Nevada, Utah och sen två randoms till Kentucky :s
 
Men vårt schema ser likadant ut varje dag. Vi har Homeroom, Geografi, Current Issues, Lunch, Life in America och English, ja och sedan Homeroom igen..
 
Så våra dagar ser ut!
 
Providence Place Mall imorgon, SHOPPING!
 
 
 

Bilder från United Skates of America

Vi åkte till USA (united skates of america) och skatade lite. Var faktiskt riktigt roligt! Var liksom en bana där man åker runt runt och runt. Haha dt var riktigt svår först men tillslut fick jag till det!
Och man åker liksom med skates som har två hjul fram och två bak så var lite scary, men ramlade aldrig! yay
 
Små goa pöjkar, Jan (tyskland), Rasmus och David (göteborg)
Denna gång fick vi åka gula skolbussar! Fast var inget kul, fick sitta typ en kvart i dem innan och var så sjukt varmt! Skolbussar har ingen ac ..
Detta är alltså hur en skolbuss ser ut ut inifrån
Hallen vi skatade i, och just nu åker typ inga alls.. Blev så smockat senare!
Knut en av de gångerna han ramlade, bästa skatearn jag någonsin sätt!
Back on his feet! Lilla micke i med i bild också
Sanna, Frida, Knut och Patrick
Sanna Christopher och Maja tog lite crazy picz
David, Rasmus, Jan, Jendrick (returnee från tyskland), Janick (jenick ?) och Fynn (båda från tyskland) på bussen hem!
Crazy azz Davíd

Yesterday in Newport

Vi åkte från Bryant klockan 10 och kom väll fram runt 11/11.30 någon gång. Och ajuste, vi är Grant South inte West, haha så komplicerat och no one cares. Men får iaf åka med skönaste bussfolket! ( Grant North that is)
 
Men sen gick jag, maja, christopher, lina, ida, jennifer och sandra. Vi skulle gå till Easton Beach som tar runt 30 min. Tog väll runt 3 timmar .. Blev fudgeköp, fudgestopp, dunkin donut stopp, fudgestopp igen osv osv osv.
Kom fram iaf och alla sa att det var kallt i vattnet men det var väll runt 20 grader. Fast badade inte, var typ moln hela dagen.. Regnade även seare fast då var vi på bussen påväg hem.. Men bilder komer häääär. Och orkar inte skriva under alla för då måste jag ladda upp dem en och en annars blir det knas
 
 
Jaa, vår middag då bestod av sushi.. haha inte bästa valet i usa med tanke på hru jävla komplicerat det avr :s
haha 1 lax var två lax, 1 avocado var 6 avocado :s superwierd :SSS

United Skates of America

Jag och lilla söta Jun
 
Gonna skate a little bit nooooow. Jaa eller lasertag ifall våran buss kmmer först! hehe
 
tänkte ladda upp lite bilder från newport men hinner inte, får se om jag gör det när jag kommer hem ist, puss

Boston Bildbomb

Vi var i Boston idag! Superkul! Bara att vädret blev lite dåligt (spöregnade) frammåt 5/6 någonting.. Men annars superkul! Tog kanske 1,5 timme dit med buss, men hade så kul så det gick fort!
Hade dock hoppats på att möta några flera norwichare, som tex Emma som också ska till Las Vegas, men det blev inte av.
Men hade med mig min systemkamera så blev lite bilder från idag!
 
 
 
 
Fynn från Tyskland
 
Något fint litet torn
 
Jag tror detta är något slags statshus.. hmm kommer icke ihåg
 
Det fanns ett Boston Tea Party Museum. Var aldrig inne men vår lärare Stan sa att de brukade ha en tur som skulle vara rolig och intressant.
 
De jag gick med i början. F.v - Louise, Frida, Tove, Amadeus, Bastian, Någon Philip, någon (alla från tyskland)
 
Åt lite på Dunkin' Donuts
 
Boston Police
 
Vi gick längs hamnen och kom till en Street Show med några grymma grabbar.
 
Haha. De hjorde allt riktigt bra, de gick fram till en unge och sa "Raise your hand young boy" och sen "Good, now we got a volunteer." Sedan voltade han över ungens ena arm. Ungen var stenkall.
 
Sedan skulle de ha flera och då pekade de även ut Tove! Var ju skitkul att hon fick vara med!
 
Jag fick inte volten han gjorde över dem men han gjorde som sagt en volt ÖVER dem.. Gash skulle dött om jag vore Tove.
 
Efter streetshowen så sprang vi runt på lite olika butiker och tod sedan en Crepe.
 
Supergod!
 
Dunkin' Donut Chocholate Chip Muffin
 
 
 
 
Sedan gick vi vidare till Copley Mall och kollade lite. Var mest affärer som Gucci, Armani och sådant där så blev inget.
 
Ajuste, Newport imorgon!!!!!
 
All text och bild har lagts upp jättekonstigt..skit i det
 

Boston atm - Dunkin' Donuts


Volleyboll and American Fotball

Idag har vart en riktigt härlig dag! Temperaturen har vart lite lägre pga molnen men det är fortfarande sjukt fuktigt!
 
Min jetlag börjar äntligen släppa och jag slipper se ut som en jävla panda hela tiden.
 
Men vanliga classes idag, kollade volleyboll turneringen ( Det är en volleybollturnering mellan alla olika "High Schools" (jag är ju Grant High school). Först inom varje "High School" med alla olika vädewrstreck. Sen får vinnarna 6 st spelare och alla de tre förlorarna 2 st spelare var till All star laget som spelar en turnering på Torsdag.
Nu råkar det vara så att vi i Grant har vår "Uttagning" på torsdag också så vi spelar inte något tills dess men ska bli kul!
 
På kvällen kollade vi även lite när några killar spelade lite Fotball, var kul! Jag och Tove försökte även kasta "bollen" men gick inte så bra för mej, fast Tove var grym!
 
Och är så skönt! Har hittat min gåkompis! Jennifer och jag var ute och gick en timme igårkväll och "idagkväll".Så skönt att få röra på sig. Hon är även gymnast så hon har värsta stretchingassen med mig efteråt, haha. Hon lär mig även hjula, viket jag inte kan, hehe.
 
Här spelar Line och Fredrik, Linas lag vann!! yey
 
 
Och imorgon är det BOSTON! Fan vad kul det ska bli. Ska köpa på mig ett par ballerina, och ett par springskor. Även en större handduk för newport. De vi får av campet är såsåsås små, galet.
 
Men ska ha med mig kameran och allt imorgon så blir väll ett riktigt bildinlägg då ! Godnatt!

$2 one of a kind $2


Vi har nu precis haft alla klasser färdiga! And guess what? I någon klass (kommer ej ihåg vilken :s) så pratade vi om pengar och sådant. Läraren säger då att $2 sedlar är väldigt, väldigt ovanliga och inte många får se en sådant. Senast han såg en $2 sedel var för 3 år sen. And guess what? JAG HAR EN!
Haha, tyckte det var lite kul. Han sa allt det och jag räckte upp min ahnd och sa att jag hade en, han blev lite surprised. Haha.

Fick den i ett av kuverten med pengar av mammsen, så tack mami, har en liten unik sedel nuu!
 
edit: som troligen är värd mer än $2 !

The fritzl basement

Angående att jag skrev "live from the fritzl basement" är för att vi lever i en fritzl källare. RUmmen är små, kliniska och klaustrofobriska. Vi har en ljuskälla som sitter ovanför dörren, det är typ världens oskönaste plastmadrasser. Och det är SÅ kallt på natten. Denna natt sov jag med mjukisbyxor och tjocktröja + filten vi har fått och jag frös fortfarande.. Men ska be om lite extra filtar ikväll.
Jag idag och den enda ljuskällan
Våra sängar som är typ 1,5 m höga ( haha min rumskamrat är skitgullig och mitt i natten så ramlade hon ur sängen! haha )
 
Och ni ser ju väggarna ? Typ badrum :s
 
Jaja, nu börjar skolan om en kvart, see ya

Kareoke night!

Andra delen av denna dag ..
 
Soooo, vi hade en kareoke kväll ikväll! Var superkul! Sjöng inget dock, iaf inte på scenen. Men göteborgarna och några stockholmare plus några tyskarna sjöng på! Man fick även massa Ben & Jerry glass där, gratis ;)
Bilder nu då!
 
 
 
 

Introduction Day

Delar upp denna dag i två delar ..
 
 
Denna dag var alltså introduktion day. Vi samlades klockan 10.30 i the audutorium. Var någon slags "invigning", riktigt bra! , vi blev indelade i alla våra respektive klasser. Vi fick världens skönaste lärare kan jag säga bara!
 
Men iaf, efter det så gick vi då till våra homeroom. Vår lärare var den enda som hade lagt fram lite grejor åt oss, såsom en penna, en liten amerikansk flagga, ett kort med alla presidenter och stater samt deras huvudstad, en godis och ett armband!
 
Kommer inte riktigt ihåg mitt schema men kan ta ett litet kort på det imorgon. Annars är det skitkul! En i min class är skittrevlig, Sareina från Sweichz. Supertrevlig, vart med henne hela dagen typ! Sen har man även börjat umgås lite med med Göteborgarna vilka är megasköna!

Invigningen
 
Grejerna vi fick, och en liten söt påse med 4th of July tema att lägga allt i!
 
Underbara Sareina (Sareina är f.ö. en Sweichzisk version av namnet Serena, hard to guess??)
Bryant Universitys maskot, GO BULLDOGS!

I'm feeling good

bild 1: lunchen,tove,line,jennifer,ida och louise. bild 2: mysigt ute i solen, jennifer,louise,ida,lina,tove och Junko.
bild 3: mysigt värre. bild 4: Knut, som ska börja på mediagymnasiet (VILDA)
bild 5: middagen spenderades i ett tält!
 
Hela denna dag i bilder!
 
Har även fått min söta lilla japanska rumskamrat Junko. Engelskan är inte på topp men hon är supertrevlig!
Fått lite bättre kontakt med Göteborgarna också och en kille där, David, som också ska till Nevada och bor en timma utanför Las Vegas! Superkul, haha. Så vi hamnar även i samma lag samt klass i de aktiviteter vi kommer göra under campet. Tror vårt lag heter Grant Alligators West, GW.
 
Men har träffat så många nya människor, även fast man inte kommit i så bra kontakt med alla ännu så tror jag att imorgon kommer allt släppa eftersom allt drar igång då!
 
Och lunchen samt frukosten.. GUD, de har allt, allt allt. Jag satsade mest på sallad. Man vill väll försöka äta nyttigt så kastade ihop lite pastasallad av allt jag hitta. Men de har en jättefin salladsbar, pudding bar (typ chocolate pudding, och sådant), pizza bar, ambuger bar, sandwich bar. Massvis. Sen finns även Subway och Dunkin Donuts på campet!
 
Blir väll till att sova nu, har betsämt träff med alla svenkar utanför frukosten klockan 09.00 imorgon.
sössa gott
 
 

Cosy with tha girls

Sitter här i solen nu och myser ! Vi har som sagt en ledig dag och vi vet inte riktigt vad vi ska göra .. Men detta funkar väll


Basketball

Sitter och kollar när lite olika nationaliteter spelar basket just nu. Campet börjar officiellt imorgon så vi har en hel ledig dag idag. Ganska skönt men man vet inte riktigt vad man ska göra.. Men att ta det lugnt i solen och kolla basket funkar väll ;) Frukosten var god, fanns ALLT verkligen. Kan ta bild imorgon tänkte jag , men nu ska vi försöka lista ut what to do ..


live from fritzl basement

klockan är 07.52, duschad och klar redan . whats happening ?
jetlag måste jag säga. åååh trött.
 
Wifi över hela campus så bilder idag!

RSS 2.0