Hemma!

Tillslut så bokade EF om mitt flyg och jag kom hem fredag kväll efter massa om och men.

För typ en timma sen fick jag det sista uppackat och väntar på sista lasten med tvätt att bli klar.

På flygplatsen blev jag mött av mamma, pappa, brorsan med familj och Camilla !
Så kul att se dem alla ! :)

Imorgon börjar jag jobba igen, men börjar jobba klockan 11 så ska se om man kanske får till ett inlägg innan det!

Har dessutom packat upp allt idag och fixat mitt rum, skönt men ändå lite ledsamt. Var verkligen det liksom ..

Men jag planerar redan resa tillbaka ;)


Flyg inställt

Vad som inte brukar hända hände... 
Flyget blev inställt, står på flygplatsen, Roberto och Wyatt hade precis lämnat mig, det var redan två timmar försenat och sen så är det inställt.
 
Men jag träffade två andra utbytesstudenter från EF och en svensk tjej som vart Au Pair här i två år. Utbytisarna åkte hem till sina familjer igen men jag och Linnea, au pairen, åkte till hotellet som flygbolaget fixade för oss. Så har det ganska bra, jättefint hotell, pool, frukost, lunch och middag betalt. Bara suger att allt blir en timma försenat liksom..
 
Och än så länge är inte allt solklart men tror det ska gå ikväll klockan 23 istället och får hoppas att det finns ett flyg i london för oss bara.. 
 
Men allt är helt okej, bara 24+ timmars försening...
haha
 
tur att man inte slängde tandborsten!

Sista dagarna..

Det är svårt att lämna allt.
Ska bli så sjukt kul att komma hem, prata ihop sig med vännerna igen, få vara i mitt egna rum, se familjen. Men det betyder också att jag lämnar mitt hem här, jag lämnar mina vänner som jag fått här och jag lämnar min andra familj..
 
Men jag vet ioförsig att jag ahr fått varit med om något här, jag har något här, som jag aldrig skulle ha haft ifall jag inte gjorde detta. Och jag är så stolt över mig själv att jag hållt ut genom de dåliga studerna, för jag har verkligen fått minnen för livet.
 
Alla väskor är packade, jag klarar mig ganska bra på 2 stora väskor ett carry-on rullväska och en ryggsäck. Så det var inte så svårt att packa som jag trodde det skulle vara, kanske för att jag startade i tid..
 
Kom precis hem från Thomas (jag vet, massvis med kompisar som ni itne har hört talas om eftersom jag aldrig bloggar), Shelby, Wyatt (han är f.ö. min pojkvän) och Bobby var där. Vi spenderade lite tid vid poolen. Men hemma nu och ska snart gör mig i ordning, ikväll ska vi alla äta middag någonstans en sista gång. Ska bli kul, men gud vad jag komemr att sakna alla!
 
Mitt plan lämnar Las Vegas klockan 21.15 imorgon vegas tid så jag kommer åka upp så att jag är där till 7-6 något. Så kommer träffa Hannah på dagen och sen hämtar Roberto upp mig och Wyatt och så åker vi upp till Vegas.
 
Jag har ganska så tur med flyg, flyger från vegas direkt till London, 1,5 timma där och sen bär det av till Stockholm där mina padres kommer att vänta på mig!
Har tappat bort mitt svenska telefon kort också så vet itne riktigt hur jag ska bära mig åt där men jaja. det löser sig!
 
 
Tänkte också ha en frågostund, fråga vad ni vill om vad ni vill och jag svarar på dme när jag är hemma i Svedala igen.
 
 
Don't be afraid to dream.

RSS 2.0