In San Diego

Har spenderar första natten i segelbåten nu. Vi kom hit runt fem pm igår och åkte till stranden och kollade på solnedgången och lagade mat i campern (som en husvagn man sätter på en stor truck ).
Var sjukt fint men är ganska så kallt med blåsten och allt.
Och inatt har det stormat ganska så rejält så båten har gungat fram och tillbaka så har inte sovit så jättebra men mycket bättre än vad jag trodde.

Och scenariot och landskapen når vi åkte hit är underbara; först är det ju såklart tråkiga gamla vanliga öknen (är ju ioförsig vackert på sitt sätt), sen helt plötsligt, verkligen helt plötsligt, så slutar alla småväxter och kaktusar och det känns som man befinner sig i Egypten eller något. Sand dyner överallt !
Men det håller på i kanske 10 min sen kommer vanliga öknen igen.
Efter en liten stund av det så kommer man in i en jättefin bergspassage och alla berg består typ av massa stora stenar bara, var ganska häftigt! Kan lägga upp bilder när jag får tillgång till dator.
Sen vidare till kullar med massa grönt och lite stenar här och där, man kunde nästan se Sagan Om Ringen spelas in där.. Eller engelska landsbygden med lite kossor här och där.
Men lägger upp bilder på det senare.


Kennah önskar God Jul !


Bästaste Alicia & Vilda

Fick ett litet fint paket idag helt oväntat, och passade ju så bra det är ju julafton idag !

Fick bilar (yummy) och söta små brev av Alicia och Vilda men även Alicias söta lillesyster. Haha så gulligt !

Älskar er, och GOD JUL SVERIGE !


king

Världens mysigaste hund
 

Idag har vi vart runt och bara gjort lite olika ärenden.
Dan och Tracey (Cindys pappa och låtsasmamma) åkte hem idag efter att ha varit här i tre dagar. Så vi åt frukost på the Red Onion Bar som är ett populärt lokalt ställe. Och det var deliscious.
 
Sen var vi runt över allt. Håll på att dö av trötthet. Men vi åkte bland annat till Cinys kompis Nikki som bor jättefint i ett nybyggt område och när man går in genom grindarna till hennes hus så kommer den mest underbara och graciösaste hunden jag någonsin sätt. En säkert en och en halv meter stor Grand Danion. Sååå fin. När jag blir rik ska jag ha två Grand Danions som följer efter mig över allt.
 
På onsdag blir det San Diego då! Ska bli kul :) Vi ska paddleboarda till Lahoja Cove en dag, San Diego Zoo någon annan och bara ha det bra där borta.
 
Nu ska jag gå och lägga mig och önskar en God Jul till Sverige!

Christmas at the Williams Family

 
En awsome day. Fått så mycket mer än vad jag förväntat mig eller begärt. Men älskar verkligen allt av det jag fått. Allt behöver jag. Och är så glad för denna familj jag fått. Har det så jävla bra här.
Var lite ledsamt att deras paket från Sverige inte kommit än men det kommer!
 
Och vi skrev ju även brev sista dagen på Camp som vi fick öppna på julafton. Ganska kul att läsa det, och kom inte alls ihåg att jag skrev detta. Men vill bara dela med mig för täntke att det kunde vara kul.
 
Vet inte om jag nämnde det, men jag var nära på att byta familj innan jag lämnade Sverige pga att vi inte hade någon kontakt med dem. När jag var på campet så var det ganska hemskt att se alla utbytisar vara så glada över äntligen få träffa sina familjer. Ni kan inte förstå hur nervös jag var, ängslig över att det skulle bli precis lika hemskt som jag trodde att det skulle bli. Men när jag väl kom till dem så gick allt bra, och jag hade bra stunder där, men det slutade som det gjorde.
 
Brevet:
 

 
Hello future Alexandra!                                                            08/03-2012
I'm at camp riht noe. Having my last lesson (well except from homeroom) now with this class.
 
Jackie is our English teacher right now having us do this. She can be annoying sometimes.
 
I'm going to write a little about camp. I've had some wonderful days here! Best day was Boston, best moment was ordering Sushi in Newport!
 
I love all the people from Stockholm that went by the same plane here as me. And I've also bonded with some Gothenburgers.
And there's this lovely Swiss girl also, Seraina!
 
Everyone in my class are going to almost the same location so I've got the chance to meet Jan,David and Seraina again. Maybe Rasmus aswell, if he doesn't get himself killed in Denver, Colorado...
 
It will be sad leaving camp with all these hot Norweigan boys everywhere... And all the free icecream with smulor (or the other way aroundx))
 
DO NOT GET FAT!
 

And I've learned to throw an American fotball really well.
And I've participated in volleyball!
 
I've washed my own clothes for the first time, kinda interesting..hehe..
 
I will miss camp.
 
I would so much want to be a returnee, would be superfun.
 
My icecream buddy ida has like recomended me, for like all the teachers!
LÖÖÖVE HER!
 
If I'm in a different family when I open this letter... Well that progress must have been a big experience too.
 
I'm gonna try ut for so many sports!!!!!
A MUST!

Gonna have a second family.
 
I am going to make this the best year ever!


När jag öppnade så blev jag ganska förvånad, kommer inte ihåg något av detta..
Ja, det med sport hände väll inte riktigt, hehe.
Men har pratat med Cindy och Rich om det och det skulle ta upp för mycket tid. Och vi kommer göra så mycket saker så det skulle hindra oss i sådana fall.
 
Men yes.
 
Ska fortsätta ha en awesome jul nu. puss

Me bored in car


Winterbreak!

 
Jag är fullomligt slut nu.
Hade skola i två timmar, finals denna vecka så vi tar bara prov i alla klasser. Men vi har tre klasser tisdag,onsdag och två idag, torsdag, men jag har ingen 7th period så jag hade bara en klass idag. Så från 8.10-10.05 gick jag!
 
Efetr det hämtade Rich mig och vi gick och hikade. Alltså när vi gick upp för berget så var jag beredd på att lägga mig ner och bara ge upp. Jag var så sjukt trött.
Kände mig som på Biggest Loser eler något när de är så trötta så kroppen inte håller upp en. En sån känsla har jag aldrig riktigt vart med om, men var så sjukt jobbigt.
Och Rich går ganska snabbt så på 25 min (frågad ehonom tillochmed, haha) så var vi uppe 2000 feet. Och det var nästan bara rakt upp.Tänk så brant att man kan fortfarande gå utan att behöva klättra. precis..
 
SÅ INGEN MER SKOLA! Förs 7 januari, men whatever. Kommer ha bästa schemat då också.
 
Men ska städa rummet nu, Cindys Pappa och låtsas mamma, Tracey, kommer ta över det i några dagar då de är hör för att fira jul. Puss.
 
ska även försökamed bättre bloggning nu när det är lov och nada läxor!

Video Blogg


going jeeping in the mud

 
monsun regnar här. Så vi ska ut och jeepa i leran. hihihi.
 
Och ser mina tänder vitare ut?? Vet ej riktigt. Men har hållt på i två dagar med tandblekning nu. SKa hålla på i typ en och en halv vecka. see ya

Newtown, Connecticut

Ja.. Så kommer en av de där hemska dagarna då man undrar var fan mänskligheten är påväg engentligen.
 
Vi har ju nolltolerans mot telefoner i skolan så fick ju inte reda på något förs än efter. Men gick inte riktigt upp för mig då.
Men efter att ha kollat på nyheter hela kvällen så var det en bild som riktigt fick mig att förstå. En liten flicka med en pillowpet exakt som min lillasyster Kennah här har.
 
20 barn och 7 vuxna. Bland dem mannen som sköt.
 
Massakern i Newtown Connecticut. En vecka kvar till jul i en liten småstad. Man tror att allt är säkert. Men allt kan hända.
 
Vi hade precis en lock down övning på skolan, som är precis som detta. Om en beväpnad person kommer in på skolan så släcks klassrummen ner och alla gömmer sig längs en vägg som inte är synlig från fönstret.

Dumt och löjligt då. Men kanske inte så mycket längre.
Och Ms.Norman dumma teori i jounalism om att hon tycker att skolan ska ha en in och utgång med metaldetektor är inte så dum längre.
 
Befolkningen i Newtown är ca 30.000. 50.000 här.
 
Såklart tänker man på alla familjer.
Vad går runt i familjernas huvud när de väntar på att deras barn ska komma ut från skolan och in i deras armar?
Lycka när man ser sitt barn.
Men vilken förtvivlan när just ens egna barn inte kommer ut.
Alla "tänk om" som snurrar runt i huvudena.
Alla julaftonar som just nu är totalförstörda för flera familjer.
 
Varför händer saker som detta?
 
Tankar till familjerna inblandade.

Cozy slipovers

Lever livet. Läxor hela dagarna bara. Men helg nu. Finals nästa vecka. Sen JUL ! Hihi love it


Christmas Tree Show

När vi var i Vegas så åkte vi till the Magical Forest. Ett ställe med galet mycket belysning.


sjätte december 2012

Denna helg ska vi åka till Vegas och julbaka! Cindys pappa bor där så vi ska åka imorgon (slipper skolan) och kommer hem på söndag.
 
På lördag blir det alltså lussebullebak! Hade först tänkt haft med mig min fellow swede på det men hon är riktigt försvenskad och ska vara med i ett Lucia tåg som en svensk grupp i Vegas anordnar så istället bjöd jag in Asvinaa till att baka. Hon är ju från Norge och Lucia firas ju även där.
 
Och lite andra nyheter då.. Inget märkvärdigt egentligen. Men ahr ju inte bloggat på några dagar;
  • SLIPPER KEMI! Min councleor kom överäns med min kemi lärare att jag inte behöver göra det för svårt blablabla. Så nu är jag assistent i the bookstore vilket är super. Alla är så trevliga där! Och vi bara sitter och chillar och pratar.
  • Vi tog senior pictures, en stor panorama bild där vi bara satt på läktarna i gymnastikhallen. Och sen gick vi ut på fotbollsplanen och bildade nummer tretton (vi är ju class of 2013). Och en tjej, Jaime, jobbar med mig i bookstore och är senior så hon hjälpte mig och allt. Och hpn var sjukt trevlig! Sa att vi måste träffas någon mer gång och vara med varandra utanför skolan. Men hon flyttar till Hawaii den 23:dje.. Nästa vecka är sista veckan för hene..
  • BJÖD FOLK I SKOLAN PÅ DJUNGELVRÅL! Kunde inte filma för de har noll tolerans för telefoner men alltså det var galet kul. Folk tror att det är något sött eftersom de tror det är socker på dem men de spottar ut dem direkt de stoppat dem i munnen. Haha, och idag fick jag ett paket av mamma med bland anant jätte salta i... Får se vad de tycker om dem ;)
 
Nu ska jag sova.. Klockan är 10 och det är sent för mig.. Småbarnsfamilj.. På skoldagar går jag och lägger mig runt halv nio, och inte så mycket senare på helgerna.
 
Men börjar dra på mig en förkylning också. Hoppas jag kan baka i helgen iaf. Men pöss. Godnatt.

Chopper is being a good boy

 
 
Lilla söta Chopper trixar lite.

söndag

 
Söndag, vi kollade på skyfall idag. Den var riktigt bra också, och blev en stolt svenne när man såg Ola Rapace (även om han var the bad guy).
 
Nu ska vi äta lite quesadillas och sen har jag och Cindy hyrt Magic Mike att kolla på ikväll! Skola imorgon..

RSS 2.0