Sadies Week

Ganska så händelsefullt!
 
Måndag och tisdga var ganska så vanliga, men på oooooonsdag så kom min lilla bästis Alicia hit!
Hon är emd sin pappa och syster på semester i USA och de startade i LA och innan de åkte till vegas så stannade de till här i två dagar :D
 
Så jag tog med alicia på Lady Royalty på onsdag kväll (som en skönhetstävling men det är mera komiskt och inte så seriöst) sen på torsdag avr vi ute med båten hela dagen och senare på kvällen så tog jag med alicia på Mr. Knight (skönhetstävling för killar men de låtsas vara kändisar och allt är komiskt)
 
Fredag var bästa dagen so far! Jag fick ta med Alicia till skolan och vi hade en pep assembly inför the Sadie Hawkins dance vi hade på fredags kväll. Och jag har gått på tre st pep assembly och det här var by far the best one so far!!!! Helt otrloligt och vi i StuCo fick jättemycket beröm och flera styckna sa att de också tyckte det var bästa pep assemblyn någonsin!
 
Och Alicia fick träffa alla mina kompisar i skolan så det var kul!
 
Sen på kvällen då så var det Sadies! Det var riktigt kul, denna dans så behöver man itne klä upp sig med massa klänningar och så utan man har shorts och så (matter of fact om man har klänning eller kjol så blir man inte insläppt) och temat var "A knight out of this world" och nej jag stavade inte natt fel, vår maskot är Knight (riddare) så allt som har med natt (night) att göra stavar vi som Knight stavas istället.
Men bästa dansen jag gått på och denna gången stod jag inte i chock utav hur alla dansade utan jag förväntade mig det.. haha.
 Sen åkte dem på lördags morgon :// Men nu är det bara ca 4 månader tills vi ses igen!
 
Men på lördag så var jag med Jordan, hennes pojkvän och några av deras vänner nere vid "That Beach" den heter faktiskt That beach... Gjorde mig jätte confused.. Sen kom jag hem och städa rummet och lite sådant och senare kom Hannah och hämtade upp mig för "A knight under the stars" (nu ser ni knight där igen istället för night) och det är ett event som NHS anordnar och vi låg på fotbolls planen och kolalde på stjärnorna, fanns teleskop där och de visade också en film. Var riktigt mysigt! Det avr väll över runt halv tio på kvällen så då åkte jag Hannah och Grady till Hasting och bara satt och läste, var jättemysigt!
 
Idag är det easter!!!!! Happy easter på er alla! Glad påsk och hoppas ni har en rba dag (även fast jag är rätt säker på att ni firade igår...)
 
pöss på er alla!
 
Bild 1: Pep assembly! Var Boys vs Girls och alla killar abr lila och alla tjejer bar guld!
Bild 2: SADIES! An awesome dance.
Most awesome day in america so far! Thanks for everyone that made it :)
 

Q & A

Hejhej! Jag undrar bara, gick du i 9an innan du åkte till USA? Och om du gjorde det, tycker du det var bra att åka ett år tidigare än vad de flesta brukar göra? Jag kommer nämligen åka efter 9an och jag oroar mig över att jag typ inte kommer vara tillräkligt mogen eller så. Vad tycker du? :)
Kram Ellinor
 
Jag tycker det fungerar fin fint! Jag valde att åka innan gymnasiet för om jag senare kommer in i en klass som jag verkligen gillar så skulle det ha känts så tungt att lämna dem!
Och går bra för mig här, jag är senior men har liksom Junior english, de andra utbytesstudetnerna är också seniors men har 10 & 9th grade english så det beror ju bara på hur din engelska är.
Och jag har vänner som är både sophomores, juniors och seniors!
Tycker absolut att du itne ska oroa dig över att åka efter nian, kommer gå super !

repeat :Jätte Salta

Var bara tvungen att lägga upp den igen! Kolalde igenom mina videosar och haha dör när jag ser denna!

Har inte kunant filma amerikanarna här som äter jättesalt för vi får ju icke ha mobilen uppe, men kan säga att inte en enda människa tycker det smakar särskilt gott..


partaj

 
Idag så är det Izzy's 1 års dag! Det är Cindy och Rich kompisars kiddo så eftersom de har en pool vid deras hus så tyckte dem att de kändes säkrare här med alla barn springandes omkring.
 
Men igårkväll så var jag med Nicole och Katie igen. Vi åkte till Nicoles pojkväns hus och bara tog de lugnt, vi åkte till några andra sen men när vi skulle tillbaka till Hunter (Nicoles pojkvän) så bad jag dem att skjutsa hem mig för jag avr så trött. Så kom väll hem runt ett. Ohc klockan åtta på morgonen så smsar Jordan mig och vi ska på en art show. Vi måste gå på den för att göra ett projekt till våran art-class så vi passade på nu.
Det avr helt okej, var roligt där de hade studenters art för man kände några som fick ha sina konstverk där. (tex i något inlägg innan där mitt porträtt är på en bild så är Jenelläven med sin bison skalle och den fick vara med!)
 
Men kom hem, gjorde i ordning för pqartyt och allt sen plockar Jill upp mig och vi åker och shoppar lite. Hittade 4 topara och ett par shorts (som kommer vara perfekta för sadies) på rea!
 
Men hon hade glömt bort att hon skulle jobba vid 4 så hon behövde skynda sig hem och göra sig i ordning.
Så nu är jag hemma och födelsedags partyt har lugnat ner sig lite, folk har börjat lämna, men klockan 5 ska jag göra något med Hannah, vi kanske ska åka till River Valley som ligegr ca 45 min häifrån och kolla på ett baseball game men tror inte det komemr bli så, börjar bli ganska kallt och kanske komemr regna igen..
 
Men men, ska vara social igen, puss och hejdå

torsdag



 
Bild 1: Igår när jag gick till Kyrkan emd Tiffany, vi var lärare för småkidsen
Bild 2: Idag i art, till vänster är mitt porträtt av keira knigthley (cassidy hålelr i det) och till höger är Janelle med sin skalle
Bild 3: Nicole och jag åkte genom en drive through gas station, så vi sa vad vi ville ha och han går och hämtar det.
Bild 4: Vi valde peach Arizona tea, ända smakne jag gilalr än så länge..
Bild 5: Skallen jag gjorde, nöjd med dne för bättre än vad jag trodde jag kunde göra men när man jämför med de andra i klassen så är jag bara sååååå utslagen
Bild 6: Nicole som målar sitt porträtt av Hayley Williams och Katie, som jag träffade för första gången genom Nicole idag, som har matteläxa.
 
Idag så hömtade Nicole upp mig på Starbuck och vi åkte hem till henne i ett tag, senare så åkte vi till hennes mormor. Hon behövde göra lite sysslordär så hon fixade det och hennes mormor + hennes nya man är så trevliga! De gav mig en hel påse ful med citroner och grapefrukt! Och Hank, mormorns nya pojkvän, gav mig typ collectors presidential gold coin. De var så snälla!
Jag Nicole, Katie och en som heter Sydney ska till henne på söndags morgon och ha tea party! Haha, vi ska ha klänningar och ha hattar och hålla ut lillfingret när vi dricker te!
 
Men sen åkte vi till hennes väns Katie hus (hon är 20 och går på colleget där, henens föräldrar är typ rika och de bor där själva) och bara typ plockad eupp henne på hemvägen till Nicole och sen åt vi lite och hängde bara, de gjorde läxor (jag har som vcanligt inga).
 
Och hennes än Katie är värsta perfekta amerikanren. blond och hon fixar de där solglasögonen lätt som en plätt och bara är så därhärlig! Haha imorgon tror jag Nicole skulle ha en bonfire så ska kanske över dit :)
 
Men ska kolla på 21 jump street nu, orginalet med Johnny Depp, nicole sa att jag måste se den ifall jag inte sätt den, så ska ta och göradet, pöss och godnatt
 

Blood Drive

Jag fick inte vara en hjälte och ge blod .. Om man har bott i Europa i mer än 5 år så finns en risk att man har madcow disease eller något sådant i blodet.
Men jag sprang runt som en galning överallt och hjälpte till med hela tillställningen! Jag bredde Peanut Butter & Jelly sandwiches och sen delade jag ut lite pass (lappar man ger till lärarna där det ståratt de kan komma enr till blood driven och så) och sen var jag personen som såg till att alla som gett blod satt ner i 15 minuter, åt och drack och att de mådde bra. Lyckades ganska så bra med det, en tjej lyckades svimma när jag satt där men det var faktiskt för att alla hennes vänner omringade henne så vi kunde inte se henne.
 
Men men, allt gick bra!
Två veckor kvar till Spring Break, haha alla tjejer här börjar gå galna redan! Runt om i USA så har alla olika veckor för sina springbreak och alla snygga college boys kommer ner hit över hela mars och april.
 
Insåg nu att jag har läxor... Gjorde inte mina läxor för igår till idag för jag var ju nere vid Blood Driven hela tiden så måste göra dem nuuuu. Ha en bra dag!
 
På bilderna är det Pavo (polska utbytesstudenten), Miles och jag. Andra bilden så är hela rummet (gammla gymemt) och alla maskiner.

Sola sola sola

När Hannah kom och hämtade upp mig så åkte vi hem till Becca och låg och solade på hennes tak. Vi pratade och lyssnade på musik, haha vi gjorde ett litet träningspass också!
När solen gick mer så insåg vi att klockan var typ 6.30 så vi bytte om, köpte froyo och Hannah skjutsade hem oss. Nu hat jag en läxxxxa... Fast insåg nu att jag kommer inte ha lektioner imorgon..

Vår skola anordnar en blood drive imorgon och min grupp i StuCo fixar allt med den så jag ska ner mackor och ge pass till alla elever imorgon + att jag signade upp mig själv.. Hehe, vet inte om de kommer acceptera mig men jag och Pavo (polaka uybytesdtudentenkr ska prova på! Jag kommer dö, svimma av haha. Okej ni ska jag sova och vila mig riktigt ordentligt tills imorgon! Pöss


OCH GRATTIA PAPPA PÅ DKN FÖDELSEDAG (iaf fortfarande i americat) HOPPAS DU HAFT EN SUPER DAG !


Ester skolan göra

Oftast efter skolan så frågar jag någon kompis om de vill åka till starbucks och göra läxor. Denna gången slutade det med att Tiffany behövde åka hem direkt när vi kom hit så jag väntar på att Hannah ska plocka upp mig och vi ska göra något kuligt. Tills dess så njuter jag i solen med min bok


Out on the lake

Igår så var det dunderfint väder så vi tog båten och åkte ut på sjön. Vi åkte ut vid kanske klockan 12 eller något och kom hem runt 5-6 på kvällen.
Och dddddamn vilken solbränna jag fick! Nu har det övergått till brunhet men igår var jag oroad att jag skulle förbli en kräfta i all evighet...
 
Detta i början av dagen så man är kritvit jämtemot Cindy som panikar över att hon är kritvit och använder BUS samt ligger ute på trampolinen 24/7 i solen.

Wednesday february 27th

När jag kom till hit till Havasu så är några av min vänner religiösa. Det vill säga de går till kyrkan och gör saker där, inte så att de är galna eller något men de är uppväxta emd det så det förstår man ju.
 
Så Tiffany går till en ungdomsgrupp som kyrkan har varje onsdag som jag följer med på. Och Hannah S går till sin kyrkas ungdomshrupp på söndags kvällar som jag följer med på. Gillar inte sunday church (alltså när det är på morgonen och man bara sitter och ber typ) men med youthgroupen är det riktigt kul!
 
Och i onsdags så följde jag med Tifanny till hennes kyrka och det var en guestspeaker där. Haha omg. Det var galet! Haha, en punkt under hela kyrkosaken så "helade" vi backpain, knees och lite andra saker och med händerna utsträcka mot personerna som hade de förgående sakerna så välsignade vi dem och bad för dem att deras smärta skulle gå iväg.... Yesss.. Tiffany varnade mig innan dock och sa "now it's gonna get a little bit crazy".Kan man säga. Jag har en video från när vi sjöng till Gud, lägger upp den senare.
 
Men ananrs så ser jag fram emot kvällarna vi går dit. Alltid en sådan positiv omgivning och även om man är trött/deprimerad/arg så är alla så glada så det smittar av sig!
Vi sjunger sånger med de vuxna, sen går alla ungdommar in till ett annat rum och så kollar vi på lite roliga videos och pratar om någon vers från bibeln. Och oftast så har allt det någon moralisk mening och inget jäkla snack om att vi måste vara si och så. Ni skulle få en helt annan bild om kyrkan ifall ni kom hit och upplevde det.
Hälften har helt synliga tatueringar och det finns inget krav på att man ska vara si eller så, i kyrkan jag går till med Hannah S så sa ledarna helt plötsligt att nu spelar vi dodgeball så började vi kasta bollar på varandra..
 
När jag förklarar kyrkorna och hur vi beter oss i dem i sverige så säger de "aaah, a catholic church?" så troligtvis är svenska kyrkan ganska katolisk..
Men ikväll skippade jag. Hannah skulle jobba och då har jag ingen skjuts. Men på onsdag igen!
Nu ska jag baka marnger (något som amerikanarna aldrig smakat även om det sakar i stort sätt som amrschmallows) för jag har anordnat en scavangerhunt för de andra TA:s i the bookstore.
church

RSS 2.0