Lite frågor

2012-11-12,10:31:12
Kategori: USA - Q&A -(0) Kommentarer
Vissa frågor har jag svarat på genom svar funktionen men tænkte svara på dessa i ett inlægg.
 
Jag ska åka nästa år till usa :D men jag undrar lite hur det är med utekvällar osv. blir man hemskickad ifall man dricker alkhol liksom? så är det ju på språkresor men nu är de ju värdfamilj.. är det olika beronde på vilken familj man är hos! Jag menar om du skulle vara bjuden till en fest skulle du få gå på den då av din vfamilj? berätta gärna så mycket du vet om det där :) kram! Och förresten finns det snygga killar där borta i usa? ;D
 
Utekvællar; Visst man får festa men om det førekommer att minderåriga dricker alkohol dær du befinner dig så blir du hemskickad. Såklart så finns det personer som klarar sig undan, men har hørt om flera stycken som åkt hem redan just pga av det.
Så fest kan man gå på men alkohol ska man hålla sig borta från, och som sagt vissa familjer kan væll kanske acceptera det, fest eller alkohol vilekt som. Allt det beror ju helt på familjens værderingar och hur de ser på saker och ting.
 
Snygga killar? Kan børja med att sæga att standarden hær på andra sidan atlanten ær vääääldigt låg.. Sjælvkalrt finns det de killarna som upfyller "flm-kraven" men de ær få, vælfigt få..
 

Är det svårt eller lätt att få vänner där? 
Kan du berätta lite om amerikanska ungdomar vad de gör efter skolan och på lov och hur de klär sig och om de festar osv? :)


I huvudsak tror jag det kan vara lite svårt att få vænner, men æven sådant beror helt på vart man kommer och hur man sjælv før sig.

Tror att ett mindre stælle, och æven stællen med mer erfarenhet av utbytesstudenter ær det lættare att få vænner på. Før mig tex dær jag ær i en storstad på en skola med 2500 elever och 4 utbytesstudenter, och jag var æven inte med i någon sport, så ær det væll svårare. De flesta personerna ær intresserade, frågar kanske någon fråga men sen inget mer.

Men sen som øverallt i værlden så beror det ju æven på personen och dens personlighet, mmen eftersom detta ær en storstad ochd e har allt de behøver hær så tror jag de ær vældigt arroganta och ignoranta. Ingen acknowledge hur som helst om omværlden.

Men i helhet så skulle jag sæga att ge det två månader (dvs om du inte ær med i sport elelr något sådant) att få de dær riktigt bra kompisarna och inte bara sådana man hælsar på i korridoren.

Vad ungomarna gør efter skolan? Kænner mig itne riktigt kvalificera att svara på den frågan då jag faktiskt næstan aldrig gjorde något.. Vi åkte ju aldrig någonstans med min førra vfamilj..

Men før det mesta tar væll klubabr och sporten samt alla læxor man ahr upp tiden man har efter skolan. Men ananrs åker man væll hem till någon kompis, till något mall eller så.

På lov så gør oftast amerikanarna något emd familjen, har inte haft lov hær en men jags er fram emot thanksgiving och vart jag nu ska spendera den!

Inte vart på någon fest heller, men det ær som vanligt, man klær upp sig, en klæninng eller något. Antar væll att de amerikasnak tjejerna har ton med smink på sig då (vanligtvis i skolan och sådant kanske några kilon, de har så sjukt mycket smink på sg!). Man får ju fråga runt lite och sådant innan kanske.

 

Var væll de frågorna før nu. Fick æven många kommentarer om gymnasievalet , och alla skolor fick lovord. Men æn så længe så riktar jag mest in mig på Sødra Latin, verkr som en super skola!

Puss och Godnatt!


KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0