Första skoldagen, igen!

2012-11-29,01:27:44
Kategori: USA - Innan,Under,Efter -(0) Kommentarer
 
Denna dagen har vart så azum en första skoldag kan vara tror jag!
Alla är så trevliga, lärarna, eleverna, ALLA!
 
Och hade en lockdown i andra perioden! Haha första dagen och får en lockdown..
En lockdown är ( detta var bara en drill ) händer när någon (elev,lärare, random person) kommer in på campus med vapen och det anses som en stor fara.
Alla gömmer sig längs emd en vägg så att ingen syns från dörren, läraren låser dörren vi släcker lamporna och vi satt tysta i 30 min.. Verkligen, inget prata i 30 min..
Men det är väll nödvändigt när det går runt någon med vapen antar jag^^
 
Men jag hade lite otur (men tur senare) för ingen som jag "connectade" med i klasserna hade första lunch som jag så hade ingen direkt sådär att äta lunch med.
Men när jag kom in i cafeterian på lunchen så blev jag ganska övervälmad.. De hade massvis emd olika barer med sandwiches, hamburgare, sallad, pizza, you name it. Men olika köer till allt och jag fatta nada..
 
Så jag frågade en lärare elelr ordnare som stod där hur allt funkade och han visade mig hur man gjorde och jag tog salad och betalade allt. Och jag sa att jag var utbytesstudent och allt så han frågade om jag kände någon sen innan jag kunde sitta med, men nej det visste jag inte, så han presenterade mig för några elever han kände.
Haha blev lite lämnad där, men de var jättetrevliga! Speciellt tjejen som satt där, hon var hur skön som helst!
 
Sen frågade jag även dem om de visste om någon annan utbytesstudent fanns på skolan och det fanns en från Poland. Så de bara hämtade honom någonstans så fick vi presentera oss, haha han avr galet rolig. Eller alltså hans engelska var inte så bra och han uttröck sig så kul!
 
Men efter lunchen så visade Janette (tjejen vid lunchen) mig till mitt nästa klassrum, fast på vägen stanande vi och signade upp emot bullying och sa någon pledge så vi fick små pälsbollar, och jag tackade för att jag fick sitta emd dem vid lunchen och hon sa att jag fick sitta med dem när som helst! Så det kändes bra, behöver jag inte vara så orolig imorgon..
 
Men de resterande två klasserna gick också bra, keramiken var super. Där var alla sjukt trevliga. Och från brjan ville jag inte ha drawing & painting (ceramics övergår till det) nästa termin men ska definitivt välja det. Alla där vara bara så underbara!
 
Efter så gick jag till bookstore och fick mitt student ID och prata lite med dem, de är så trevliga där och tror även jag ska bli Teachers Assistent där nästa år (alltså man väljer det som en class), köpte även en till vit piké tröja.
 
Men hade en bra dag, ända var journalism som var super tråkigt. Alltså på Sierra Vista var det mer om att vi skrev artiklarna, altlså vi jobbade "på riktigt" och artiklarna vi skrev skulle vara med i skolans tidning. Här är vi typ 40 pers i klassen och vi övar bara på att skriva, visst det är väll bra men inte ett dugg kul..
 
Men ser fram emot imorgon, även fast jag är så sjukt trött nu! Men x-factor ikväll! Och just nu så klär vi granen!
 
 

KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0