In San Diego

2012-12-27,16:35:56
Kategori: USA - Under -(1) Kommentarer

Har spenderar första natten i segelbåten nu. Vi kom hit runt fem pm igår och åkte till stranden och kollade på solnedgången och lagade mat i campern (som en husvagn man sätter på en stor truck ).
Var sjukt fint men är ganska så kallt med blåsten och allt.
Och inatt har det stormat ganska så rejält så båten har gungat fram och tillbaka så har inte sovit så jättebra men mycket bättre än vad jag trodde.

Och scenariot och landskapen når vi åkte hit är underbara; först är det ju såklart tråkiga gamla vanliga öknen (är ju ioförsig vackert på sitt sätt), sen helt plötsligt, verkligen helt plötsligt, så slutar alla småväxter och kaktusar och det känns som man befinner sig i Egypten eller något. Sand dyner överallt !
Men det håller på i kanske 10 min sen kommer vanliga öknen igen.
Efter en liten stund av det så kommer man in i en jättefin bergspassage och alla berg består typ av massa stora stenar bara, var ganska häftigt! Kan lägga upp bilder när jag får tillgång till dator.
Sen vidare till kullar med massa grönt och lite stenar här och där, man kunde nästan se Sagan Om Ringen spelas in där.. Eller engelska landsbygden med lite kossor här och där.
Men lägger upp bilder på det senare.


Kommentarer
Anonym

har sett att du har laddat upp några videos. men skulle du kunna göra någon video när du pratar engelska? :D

2012-12-31 12:33:55Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0